Hedensted
Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: lørdag d. 1. februar 2020

Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: lørdag d. 1. februar 2020

DR1

02:05  

Kriminalkommissær Foyle (23)
Kriminalkommissær Foyle (23) "Evighedsringen". Eks-politimanden Foyle vender hjem fra USA, og han har dårligt sat fod på britisk jord, før han kontaktes af efterretningstjenesten MI5. Året er 1946. 2. Verdenskrig er forbi, men en ny, kold krig er brudt ud. MI5 frygter, at en sovjetisk spionring forsøger at smugle atomhemmeligheder ud af landet. Og til Foyles forbløffelse hævder de endda, at hans gamle chauffør Sam er indblandet i sagen. Foyle: Michael Kitchen. Sam: Honeysuckle Weeks. Hilda Pierce: Ellie Haddington. Instruktion: Stuart Orme.

03:30  

Deep State (3:8)
Deep State (3:8) Max vælger at stole på sin spionkollega Leyla. Sammen forsøger de at finde ud af, hvad der foregår. Hvorfor er MI6 begyndt at likvidere sine egne agenter? Hvad er det egentlige formål med MI6 og CIA's Iranmission? Mens Max og Leyla leder efter svarene, lander CIA-chefen Amanda Jones i London. Og hun er ikke tilfreds med sine britiske samarbejdspartnere.

04:20  

Kender Du Typen? 2015 (4)
Kender Du Typen? 2015 (4) Kender Du Typen? besøger i aften en kendt dansker, der aldrig nogensinde har smagt en cola. Til gengæld kender hovedpersonen højskolesangbogen både forfra og bagfra og har en yndlingsfilm, som er set mere end 50 gange. Livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup kommer på prøve, når de skal forsøge at regne ud, hvilken kendt dansker, der har hang til sang. Vært: Mads Steffensen

05:00  

Hammerslag 2017 (20)
Hammerslag 2017 (20) Hammerslag tager i aften temperaturen på boligmarkedet i "det omvendte whiskybælte" syd for København. Først skal de to mæglerhold forsøge at gætte prisen på en charmerende lille gennemrenoveret sag fra 1777 i Karlslunde landsby. Dernæst en spritny og spændende lejlighed med havkig i Solrød Strand. Og sidst men ikke mindst et halvt dobbelthus i første række til Øresund i Karlslunde Strand med masser af lækre detaljer, hvor der ikke er gået på kompromis med noget. Vært: Christian Degn

05:50  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:55  

Timian, tonic og tomater II (1:8)
Timian, tonic og tomater II (1:8) Kokken Lisa Lemke inviterer sine venner Zeina Mourtada og Sandra Mastio hjem for at lave mad og give gode råd, så du kan blive en bedre kok. Aftenens gæstekok er madhistorikeren Edward Blom, som byder på to af sine favoritopskrifter. Zeina bager skønne brownies, Sandra afslører sin hemmelige ingrediens til fiskesuppe, og Lisa bager et supersimpelt rugbrød.

06:55  

Søren Ryge: Hjemmefra - forårsfest på gårdspladsen
Søren Ryge: Hjemmefra - forårsfest på gårdspladsen Der skal være forårsfest hos Søren Ryge. Ikke vejfest, men havefest på den grønne gårdsplads. Med naboer, venner og familie. Med mad og drikke, kaffe og kringle. Og med dans! Den dans, de har danset i hans familie, når der var fest - så længe han kan huske. Alle kan være med, og det er vildt hyggeligt.

07:20  

Antikkrejlerne med kendisser (90)
Antikkrejlerne med kendisser (90) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

08:20  

Antikkrejlerne med kendisser (91)
Antikkrejlerne med kendisser (91) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

DR2

00:15  

Clement om Brexit: Farvel til Storbritannien
Clement om Brexit: Farvel til Storbritannien Efter sin valgtriumf skal Boris Johnson levere, hvad han har lovet: At samle landet om Brexit. Vil det lykkes? Og kan Johnson forhindre, at Skotland og Nordirland går deres egne veje? I London, Belfast og Edinburgh spørger Clement briterne, hvad de forventer af fremtiden udenfor EU.

01:05  

Orion - manden der ville være konge
Orion - manden der ville være konge Der fíndes mange myter, men ingen så sejlivede som, at Elvis stadig lever. Men i knap fem år fra 1979-84 var det næsten rigtigt! I 1979 udsendte Elvis gamle pladeselskab, Sun Records i Memphis, albummet 'Reborn' med en ukendt sanger, Orion, der på coveret var klædt i stramme trompetbukser, iført en maske og ikke bare lignede, men lød fuldstændig som the King. Instruktøren Jeanie Finlay fortæller historien om Orion, masken og den ukendte sanger Jimmy Ellis.

02:35  

Deadline Nat
Deadline Nat

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR2
Morgenandagten på DR2

08:30  

Gudstjeneste fra Skt. Pauls kirke Aarhus
Gudstjeneste fra Skt. Pauls kirke Aarhus Tredje søndag efter Helligtrekonger fra Skt. Pauls kirke, Aarhus / 00232009050 / Menighedens mænd og kvinder beder bøn fra salmebogen som vekselbøn. Sct. Pauls Cantori synger Grundtvigs, Bøj, o Helligånd os alle, som indledning til gudstjenesten. Sognepræst Flemming Baatz Kristensen er liturg og prædikant. Salmer: Almagts Gud, velsignet vær, DDS 356, O Jesus, troens dyre skat, DDS 576, At tro er at komme, DDS 582

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Den lille prinsesse (15)
Den lille prinsesse (15) Den lille prinsesse er så stolt af det plaster, hun har fået på, fordi hun slog sit ben. Hun synes, hun har været meget tapper, og hun prøver at lære generalen at være lige så tapper.

05:20  

Inui (26)
Inui (26)

05:30  

Motor Mille og Børnebanden (12)
Motor Mille og Børnebanden (12) Den Sure Mand på campingpladsen har taget blæseren til hoppeborgen og nyder den kølige luft. Nu kan børnene ikke hoppe. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få blæseren tilbage.

05:50  

Minisekterne (30)
Minisekterne (30) Fransk animationsserie om insekternes verden.

06:03  

Rita og Krokodille - Pindsvinet
Rita og Krokodille - Pindsvinet Rita må bare have et kæledyr og der bor et pindsvin i buskene i farmors have. Rita og Krokodille skal holde sig vågne meget sent for at fange det. De stiller et fad mælk ud og skiftes til at holde vagt. Rita falder i søvn, så snart det er hendes vagt. Da hun vågner er mælken væk! Rita bruger mere direkte metoder at fange pindsvinet, men da de endelig fanger den så stikker. Vennerne bliver enige om at pindsvinet har det bedre i det fri.

06:05  

Min lille hund Mester (9)
Min lille hund Mester (9) Thomas og Bibi beslutter at lave forårsrengøring og flytte rundt på møblerne i huset, inklusive Mesters hundekurv. De har brug for lidt forandring, forklarer de. Men selv om Mester aldrig bruger sin kurv, er han meget utilfreds med, at de sådan går og flytter rundt på den. Thomas fortæller Mester en historie om at være for forsigtig - hvis man ikke udvikler sig eller tager en chance engang imellem, så sker der ingenting. Mester er helt enig. Der er brug for forandring, og Thomas kan begynde med at vænne sig til at give ham flere frikadeller.

06:15  

Luk op Luk i - VRED
Luk op Luk i - VRED Kan vrede være godt? Katrine Bille og Thomas Buttenschøn lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes gode råd bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om vrede.

06:35  

Hey Duggee
Hey Duggee

06:50  

Gurli Gris III (9)
Gurli Gris III (9)

06:55  

Gurli Gris III (10)
Gurli Gris III (10)

07:00  

Simon
Simon

07:05  

Superhelten Sprinter Galore
Superhelten Sprinter Galore

07:10  

Rasmus Klump (5)
Rasmus Klump (5) Så skal der bare festes!

07:30  

Asterix og Kleopatra
Asterix og Kleopatra Cæsar siger til Kleopatra, at hendes folk, ægypterne, ikke er så stolte og dygtige som hans folk, romerne. For at modbevise dette indgår de et væddemål: Ægypterne skal bygge et prægtigt palads på tre måneder. Arkitekter og håndværkere går i gang, men det er kun ved Asterix' og hans venners hjælp, samt den uundværlige trylledrik, at foretagenet lykkes.

08:40  

Superhelten Sprinter Galore
Superhelten Sprinter Galore

08:45  

Superhelten Sprinter Galore
Superhelten Sprinter Galore

 
DR1

09:20  

Taggart: Engle og syndere
Taggart: Engle og syndere Den højt respekterede advokat Richard Flett bliver likvideret efter en sen forretningsmiddag. Fletts enke er ikke ligefrem opløst i tårer, og snart viser det sig, at hendes mands livsforsikring vil indbringe hende en formue - og at hun har en affære med hans partner. Hun er med andre ord den perfekte mistænkte, men sagen er ikke helt så enkel, som den ser ud til at være. Jackie Reid: Blythe Duff. Robbie Ross: John Michie. Matt Burke: Alex Norton. Instruktion: Patrick Harkins.

10:30  

Inspector Morse: Døden i Jericho
Inspector Morse: Døden i Jericho Kriminalkommissær Morse er lidt lun på sin veninde fra det lokale kor, en stille eksistens, som lever af at give klavertimer. Men tingene tager en drastisk vending, da hun bliver fundet hængende fra en krog i loftet og tilmed viser sig at være gravid. Aftenens film er den allerførste i rækken af historier om Oxford-detektiven Morse. Morse: John Thaw. Lewis: Kevin Whately. Anne Staveley: Gemma Jones. Manuskript: Anthony Minghella efter roman af Colin Dexter. Instruktion: Alastair Reid.

DR2

09:15  

Tidens Tegn
Tidens Tegn Tidens Tegn zoomer ind på døves liv i en hørende verden og fortæller om det, der rører sig i tiden, sætter spørgsmål til debat og skildrer det nære og det sære.

09:45  

Debatten
Debatten Debatprogram om ugens aktuelle emne.

10:45  

Nixons beskidte tricks (4:4) - Watergate-skandalen
Nixons beskidte tricks (4:4) - Watergate-skandalen Richard Nixon er en af det 20. århundredes mest omdiskuterede politikere. Gennem fire programmer udforsker vi hans liv - fra hans tidlige politiske karriere, de nervepirrende tv-debatter med John F. Kennedy og til Watergate-skandalen, der tvang ham til at trække sig fra præsident-embedet. Denne gang ser vi nærmere på Nixons anden embedsperiode, der blev domineret af Watergate-skandalen og ledte til afslutningen på hans politiske karriere i 1974.

11:30  

Gamle Danmark (9)
Gamle Danmark (9) Kønnenes kamp kulminerede i disse år, og der var meget delte meninger om, hvor borgernes penge skulle ligge: i lommen eller i statskassen. Som det første land frigav Danmark billedpornografien, og en ny industriel spekulation i sex og sanselighed startede. Forfatter og fortæller: Paul Hammerich. Sendt første gang 14. april 1984.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

09:05  

Flaskepost fra Stillehavet (5)
Flaskepost fra Stillehavet (5)

09:20  

Vitello - er bagvendt (12)
Vitello - er bagvendt (12) Vitello er træt af at bo med en mor der hele tiden laver spaghetti, og en far der ikke er der, træt af sine venner, træt af alt. Men så kan man jo heldigvis gøre alting bagvendt...

09:27  

Hunden Ib - får en speciel gave
Hunden Ib - får en speciel gave

09:30  

Disney sjov
Disney sjov

10:30  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe

11:00  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe

11:30  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe

DR1

12:15  

Wales - Storbritanniens vilde vest
Wales - Storbritanniens vilde vest Wales er Storbritanniens mindste område - med et landskab indhyllet i myter og sagn. Det var her, J.R.R. Tolkien hentede inspiration til det episke eventyr 'Hobbitten' og sin verdensberømte trilogi 'Ringenes Herre'. Tag med og oplev en region fuld af utæmmet liv, forrevne klipper og kuperede landskaber, når vi, ved hjælp af droner og mini-kameraer, zoomer ind på naturen og det fascinerende dyreliv i Storbritanniens vilde vest.

13:10  

Tommy Seebach
Tommy Seebach Dansk dokumentar fra 2010 Et gribende portræt af den ukronede konge af Dansk Melodi Grand Prix, som i en alder af bare 53 år faldt om og døde af et hjerteslag. Tommy Seebach endte med at blive hovedperson i sin egen private tragedie. En hudløs ærlig dokumentar om manden, der fik det hele og mistede alt. Gennem interviews med familie og venner samt Tommys egne smalfilmsoptagelser kommer filmen helt ind under huden på det følelsesfulde og dybt musikalske menneske. Sendt første gang 29.12.10

14:10  

Bryllup, begravelse og dåb (1:2)
Bryllup, begravelse og dåb (1:2) Sunny og Meja skal giftes. Brylluppet fører to meget forskellige familier sammen, men ikke alt på den store festdag går som planlagt. Ti minutters uhæmmet dårskab fletter nemlig familiernes skæbner sammen på en aldeles uventet måde. Stor, svensk drama-miniserie af instruktøren bag filmhittet 'Englegård'.

DR2

12:50  

Gamle Danmark (10)
Gamle Danmark (10) Studentertallet, der var blevet fordoblet i antal, ville have medbestemmelse. For nogle var midlerne universitetsbesættelser og uvoldelige blokader, mens andre handlede mere udadvendt. Fristaden Christiania blev dannet. I 1972 fik vi nyt statsoverhoved, da Margrethe II blev udråbt til dronning. Samme år overlod Krag regeringsmagten til Anker Jørgensen, umiddelbart efter at vælgerne havde sagt ja til Danmarks indtræden i EF. Forfatter og fortæller: Paul Hammerich. Sendt første gang 28. april 1984.

14:20  

Een gang strømer...(5:6)
Een gang strømer...(5:6) Dansk krimiserie fra 1987 om jagten på forbrydere og bagmænd i 80'ernes Danmark. Karl følger "den franske forbindelse", og ude i Europa udvikler tingene sig anderledes end forventet. Karl Jørgensen: Jens Okking. Sten Dahl: Jens Arentzen. Lis Jørgensen: Suzette Kempf. Kaj Skov: Leif Skriver. Frank Skov: Martin Rode. Therese Arnberg: Jannie Faurschou. Monica Rodin: Kirsten Cenius. Anita Rasmussen: Anne Marie Helger. Poul Bremer: Henrik Larsen. Benedicte Bremer: Lotte Tarp. John Sparking: Torben Jensen. Manuskript: Flemming Quist Møller og Anders Refn. Instruktion: Anders Refn. Filmfotograf: Mikael Salomon. Musik: Kasper Winding. Produceret af Nordisk Film for Danmarks Radio. Sendt første gang 1987

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

12:00  

Morten Skildpadde II (17)
Morten Skildpadde II (17)

12:20  

Morten Skildpadde II (18)
Morten Skildpadde II (18)

12:45  

Kika og Bob (5)
Kika og Bob (5) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

12:55  

Junglebogen (31)
Junglebogen (31)

13:10  

Tree Fu Tom (17)
Tree Fu Tom (17)

13:30  

Tree Fu Tom (18)
Tree Fu Tom (18)

13:55  

Brillebjørn (25)
Brillebjørn (25) Norsk dramaserie. Julian er ude og lege at han jager drager. Da far skal på cykeltur, vil Julian ikke med. Han vil hellere fortsætte sin sjove leg.

14:00  

Alfons Åberg (6)
Alfons Åberg (6) Alfons Åberg er en dreng på omkring 6 år. Han bor alene sammen med sin far, og er en meget nysgerrig, fantasifuld og opfindsom dreng. Historierne i episoderne tager udgangspunkt i en 6 årig drengs hverdag og de tanker, Alfons gør sig om sin omverden.

14:10  

Peddersen og Findus
Peddersen og Findus Det er Findus' fødselsdag, og han glæder sig til pandekagekagen, men den store tyr er lige ved at ødelægge det hele.

14:25  

Apollos røverhistorier
Apollos røverhistorier

14:40  

Apollos røverhistorier
Apollos røverhistorier

14:50  

Apollos røverhistorier
Apollos røverhistorier

DR1

15:35  

Bryllup, begravelse og dåb (2:2)
Bryllup, begravelse og dåb (2:2) Efter et uventet dødsfald sættes alt på spidsen, og Grace må klare sig på egen hånd. Begravelsen samler igen de to familier. Det hele fører til et sammenstød, hvor de svimlende sandheder kommer frem i lyset.

17:00  

Løvens hule
Løvens hule

DR2

15:10  

Strandvaskeren (1:6)
Strandvaskeren (1:6) Kriminalserie af Leif Panduro og Bent Christensen i 6 dele. Instruktion: Henning Ørnbak. Med blandt andre Jess Ingerslev, Dick Kaysø og Willy Rathnov. Sendt første gang 1978

16:00  

Strandvaskeren (2:6)
Strandvaskeren (2:6) Kriminalserie af Leif Panduro og Bent Christensen i 6 dele. Instruktion: Henning Ørnbak. Med blandt andre Jess Ingerslev, Dick Kaysø og Willy Rathnov. Sendt første gang 1978

16:55  

Lørdagshjørnet - Jørgen Ryg
Lørdagshjørnet - Jørgen Ryg I samtale med Henrik Iversen over en sød kop kaffe fortæller Jørgen Ryg om sine musikalske forældre, om at være soldat, om egentlig at være blufærdig og kunne gemme sig bag en rolle. Sendt første gang 12.02.77.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

15:05  

Gurli Gris VII (2)
Gurli Gris VII (2)

15:10  

Gurli Gris VII (3)
Gurli Gris VII (3)

15:15  

Simon
Simon

15:20  

Ridderprinsessen Nella (29)
Ridderprinsessen Nella (29)

15:40  

Vidundervovsen Vaffel (2)
Vidundervovsen Vaffel (2) Sov godt, Vaffel

15:55  

Eventyrdetektiven Sandra
Eventyrdetektiven Sandra

16:10  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Modsætninger mødes

16:20  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Midlertidig mor

16:35  

Paw Patrol (1)
Paw Patrol (1) Vandhunde + Vovser til efterårsfest

17:00  

Gepetto News I (5)
Gepetto News I (5) Jacob får besøg af kokken Bølle, der gennemgår madpyramiden og viser, hvordan man laver cornflakes. Michael Lykkegård laver en historie om en mand, der vil slå verdensrekorden i stilhed. Mester viser, hvordan man kan snyde sig til en lille lur uden der er nogen, der opdager det, og så er der selvfølgelig nye musikvideoer hos Babe.

17:30  

Sprinter Galore (9)
Sprinter Galore (9) Sprinter bliver syg og får derfor at vide, at når man er syg så skal man ligge i sengen helt alene. Først keder han sig bravt, men så opdager han at man kan få andre til, at hente ting til sig og det udnytter han. Men pludselig er Sprinter rask og det er i stedet de andre der er syge, og så er rollerne byttet om. Kan sprinter nu bruge sin superheltekraft til at løse situationen?

17:45  

Sprinter Galore (10)
Sprinter Galore (10) Familien skal til at have deres årlige grillfest, hvor Thomas skal dyste med underboen Heino om, hvem der kan lave de bedste pølser. Det er som regel Heino der vinder, så derfor har Thomas anskaffet sig en stor grill, men han kan ikke finde ud af at samle den. Sprinter bygger den derfor om til en særlig rumgrill, men da de prøver den kommer Heino på uanmeldt besøg. Kan Sprinter nå at gemme sig og skulle han egentlig ikke hjem til sin egen planet?

DR1

18:00  

Aftenshowet - Ugens højdepunkter
Aftenshowet - Ugens højdepunkter DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

19:00  

Danmarks Indsamling 2020
Danmarks Indsamling 2020 Lise Rønne, Tine Gøtzsche og Mark Stokholm er værter for årets Danmarks Indsamling - Direkte fra Vejle Musikteater. Traditionen tro bliver alle sejl sat til for at samle mest muligt ind, og der er brug for hjælp. For aldrig før, har så mange børn været på flugt i verdens brændpunkter. I den gode sags tjeneste byder det store show på underholdning, musik, interviews, konkurrencer og indslag fra hele verden. Og i studiet kommer en lang række kendte danskere på besøg lige fra stjernerne fra Løvens Hule og Den Store Bagedyst til Christopher, Birthe Kjær og de tidligere danske statsministre.

DR2

18:00  

Ingen vej tilbage
Ingen vej tilbage Da Tom Farrell bliver hentet til Washington som assistent for forsvarsminister Brice, opsøger han straks Susan Atwell for at forvandle det, der var en kort affære til noget mere varigt. Hvad han ikke ved, er, at Susan er hans ny chefs elskerinde, og kort efter får han sin første større opgave: En mordsag, hvor alle spor peger på ham selv. Tom Farrell: Kevin Costner. David Brice: Gene Hackman. Susan Atwell: Sean Young. Instruktion: Roger Donaldson.

19:50  

Før Søndagen
Før Søndagen De danske salmer er en uudtømmelige kulturskat. I "Før søndagen" fortolker kendte danskere og DR's ensembler den danske salmeskat i ord og musik - én salme ad gangen. I aften tager skuespilleren Solbjørg Højfeldt fat på salmen "Tænk at livet koster livet".

20:00  

Arven
Arven Da Christoffers far begår selvmord, kræver hans mor, at Christoffer overtager ledelsen af familiens stålvalseværk. Modvilligt forlader Christoffer sin restaurant i Stockholm for at opfylde sin mors ønske. Det kommer bag på både hans kone, hans søster og hendes mand, der ellers var den mest oplagte kandidat til posten. For at redde firmaet fra en truende konkurs tvinges Christoffer til at gå drastisk til værks. Det bringer ham på kant med både familien og konen. Christoffer: Ulrich Thomsen. Maria: Lisa Werlinder. Annelise: Ghita Nørby. Instruktion: Per Fly.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

18:00  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman

18:15  

Kasper og Sofie (1)
Kasper og Sofie (1) Mødes igen

18:30  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven

18:40  

Pyjamasheltene (32)
Pyjamasheltene (32)

18:53  

Leon
Leon

18:56  

Leon
Leon

19:00  

Så er der tegnefilm
Så er der tegnefilm

19:20  

Svampebob Firkant VII (5)
Svampebob Firkant VII (5) Hold Bikini Bunden smuk + En ven til Gary

19:45  

Vi' bare bjørne III (31)
Vi' bare bjørne III (31)

20:00  

Ozzy
Ozzy Hunden Ozzys familie skal rejse til Japan, og de kan ikke få lov til at tage Ozzy med. Faderen i familien finder derfor det lækre spa-hotel for hunde, Blue Creek, hvor Ozzy skal forkæles, indtil familien kommer tilbage. På facaden ser Blue Creek perfekt ud - men så snart Ozzys ejere efterlader ham, ændrer stedet og de ansatte karakter. Det viser sig nemlig, at Blue Creek i virkeligheden er et fængsel for hunde, som bliver drevet af en flok bidske rottweilere. Ozzy ønsker naturligvis at undslippe det forfærdelige sted og finder hurtigt hjælp til at planlægge sin flugt sammen med sine nye venner Chester, Fronky og Doc.

DR1
DR2

21:50  

Indien - Taj Mahal og den bengalske tiger
Indien - Taj Mahal og den bengalske tiger Den amerikanske tv-journalist Bill Weir besøger mennesker, steder og kulturer, der af forskellige årsager står ved en korsvej. Den bengalske tiger er et af verdens mest sky og mest truede dyr. Eksperter anslår, at der er 2.500 individer tilbage, men det haster med at redde arten. Mausuleet Taj Mahal i Agra er verdens smukkeste kærlighedsmonument. Desværre er også denne arkitektoniske perle truet af manglende vedligeholdelse.

22:30  

Deadline
Deadline

23:00  

Filmperler: The Florida Project
Filmperler: The Florida Project Seks år gamle Moonee og hendes mor, Halley, bor på et billigt motel uden for Disney World i Florida. Det er sidste stoppested før hjemløsheden, og Halley kæmper med alle midler for at betale sine regninger. Men for Moonee og hendes venner er sommeren ét langt eventyr, fuldt af ballade og fantastiske ekspeditioner rundt i det underlige ingenmandsland, de er havnet i. Medvirkende: Brooklynn Prince, Bria Vinaite, Willem Dafoe m.fl. Instruktion: Sean Baker.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

21:25  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

21:40  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:00  

En sag for mr. Whicher: Over stregen
En sag for mr. Whicher: Over stregen Den tidligere Scotland Yard-inspektør Jack Whicher arbejder nu som privatdetektiv. Whicher bliver hyret af den indflydelsesrige politiker sir Edward Shore, hvis søn er blevet udsat for trusler. Whichers efterforskning fører ham til de farligste dele af Londons havnekvarter. Men den bringer ham også sammen med en kvinde, der får hans frosne hjerte til at begynde at tø op. Whicher: Paddy Considine. Mrs Piper: Nancy Carroll. Sir Edward Shore: Nicholas Jones. Instruktion: David Blair.

01:30  

Kriminalkommissær Foyle (24)
Kriminalkommissær Foyle (24) "Buret". Eks-politimanden Foyle er blevet hyret som efterforsker af den britiske efterretningstjeneste. 2. Verdenskrig er forbi, men en ny, kold krig er brudt ud. Tre sovjetiske afhoppere er fundet myrdet, og Foyle får til opgave at finde ud af, om der er en muldvarp i efterretningstjenesten. Hans efterforskning bringer ham til et mystisk, tophemmeligt militæranlæg uden for London. Foyle: Michael Kitchen. Sam: Honeysuckle Weeks. Hilda Pierce: Ellie Haddington. Instruktion: Stuart Orme.

02:55  

Fury
Fury 2. verdenskrig raser. I tre år har den hårdkogte kampvognskommandør Don 'Wardaddy' Collier og hans fire mand store besætning kæmpet en nådesløs kamp mod den tyske krigsmaskine. Nu ruller Colliers Sherman-kampvogn ud på en sidste, dødsensfarlig mission bag fjendens linjer i hjertet af Nazityskland. Medvirkende: Brad Pitt, Shia LaBeouf, Logan Lerman m.fl. Instruktion: David Ayer.

DR2

00:45  

No God, No Master
No God, No Master I 1919 er USA præget af social uro. En række politikere og forretningsmænd får tilsendt bomber med posten, og William Flynn fra Bureau of Investigation (senere FBI) får til opgave at finde ud af, hvem der står bag. Flynn opdager en anarkistisk sammensværgelse, som ønsker at styrte demokratiet. Justitsminister Palmers gensvar bliver hårdt og rammer langt fra kun de skyldige. William Flynn: David Strathairn. A. Mitchell Palmer: Ray Wise. Eugenio Ravarini: Sam Witwer. Instruktion: Terry Green.

02:15  

Deadline Nat
Deadline Nat

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, HEDENSTED.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0129181658