Hedensted
Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: tirsdag d. 4. februar 2020

Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: tirsdag d. 4. februar 2020

DR1

00:35  

Kriminalkommissær Foyle (26)
Kriminalkommissær Foyle (26) "High Castle". Eks-politimanden Foyle er blevet hyret som efterforsker af den britiske efterretningstjeneste. Året er 1946. 2. verdenskrig er forbi, men en ny, kold krig er brudt ud. En professor med bånd til en amerikansk oliebaron findes myrdet, og Foyle får til opgave at finde ud af, om amerikaneren også er i fare. Det fører ham ind i en verden præget af forretningsfolk med skumle internationale forbindelser. Foyle: Michael Kitchen. Sam: Honeysuckle Weeks. Sir Alec Myerson: Rupert Vansittart. Instruktion: Stuart Orme.

02:05  

Til undsætning (20:48)
Til undsætning (20:48) De sætter livet på spil for at redde andre. De ansatte i den australske redningstjeneste Rescue Special Ops er nemlig eksperter i redningsmissioner af enhver art - til lands, til vands og i luften.

02:50  

Bonderøven 2009 (18)
Bonderøven 2009 (18) Julen nærmer sig på Kastaniegården, så Frank og Theresa har travlt. Det er første gang, de skal holde jul sammen. Der skal laves julegaver og grønlangkål, og vaniljekranse med den gamle kødhakker. Theresa pynter op, mens Frank hellere vil i skoven og fælde træer. Sendt første gang 13.12.09

03:20  

Kender Du Typen? 2015 (5)
Kender Du Typen? 2015 (5) En penisformet snapsekande og en garderobe de fleste vil misunde. Det er blot nogle af de ting, der venter livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup, når de i aftenens udgave af Kender Du Typen? besøger en 260 kvadratmeter stor herskabslejlighed i hjertet af København. Her sætter vært Mads Steffensen dem desuden på en helt særlig opgave, der afslører, at i hvert fald én af eksperterne overhovedet ikke stoler på ham. Det bliver med andre ord noget af en prøvelse for Anne og Flemming at finde ud af, hvem aftenens kendte hovedperson er. Vært: Mads Steffensen

04:05  

Hammerslag 2018 (1)
Hammerslag 2018 (1) Hammerslag begynder den nye sæson med tre dejlige og vidt forskellige sommerhuse på den jyske vestkyst. Mæglerne starter i et stort luksussommerhus med en helt unik havudsigt i Blåvand. Derefter tager de væk fra kysten og videre til et mere klassisk træhus på en idyllisk og fredelig naturgrund. Til slut skal mæglerne gætte prisen på en moderne ferielejlighed med en maritim beliggenhed i Hvide Sande tæt på både stranden og den summende bymidte. Vært: Christian Degn

05:25  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:55  

Grøn glæde (5:10)
Grøn glæde (5:10) En bænk, der passer til mange, skal laves. Bænken bliver bygget op af belægningssten og kantsten, der skal være en bålplads og store blomster, så haven kommer til at fremstå hyggelig, praktisk og moderne.

06:25  

Dage i haven (2:12)
Dage i haven (2:12) Pernilla Månsson Colt, gartner John Taylor og kokken Tareq Taylor går for alvor i gang med forberedelserne i haven efter vinteren. Nu er der masser af ting at kaste sig over, bl.a. det store arbejde med et ganske ambitiøst projekt med et stakit af kastanjetræ. Det sorte guld, nemlig komposten, og andet genbrug kommer i højsædet, og kokken Tareq har noget i baghånden - en undervurderet og vældig grim fisk.

07:00  

Søren Ryge præsenterer: Drømmehave i Hvidovre
Søren Ryge præsenterer: Drømmehave i Hvidovre Det er en ung børnefamilie, som bor i et helt almindeligt hus på Vestegnen med en helt almindelig have. Men nu har de set lyset. De vil have en køkkenhave, en stor køkkenhave. Derfor blev halvdelen af græsplænen gravet op, og nu er de i fuld gang med et helt nyt haveliv.

07:25  

Mandefald - Tinder eller singlefester? (3:4)
Mandefald - Tinder eller singlefester? (3:4) Aldrig har så mange mænd boet alene og været familieløse. Hver fjerde mand får aldrig børn, og halvdelen af alle ufaglærte mænd bor alene, ofte med en usund livsstil. Flemming får moralsk peptalk af sin ven Tony, inden han skal til singlefest. Claus tager en stor beslutning og opsøger hjælp for at komme videre i sit liv. Og Peter forsøger at bryde isolationen ved at melde sig til rytmisk samspil. Men han har aldrig spillet før, så han er spændt på, hvordan det skal gå. Tilrettelæggelse: Michael Plejdrup

08:10  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

DR2

00:30  

Uforglemt: Liget i kufferten (1:3)
Uforglemt: Liget i kufferten (1:3) Da en gammel kuffert fiskes op af en flod, viser den sig at indeholde et forrådnet lig. Nu venter der politifolkene Cassie Stuart og Sunny Khan et stort arbejde med at identificere afdøde og finde hans morder. Imens fortsætter advokaten Colin, sygeplejersken Marion, læreren Sara og politikvinden Tessa med deres daglige sysler. Ingen af dem aner, at de snart vil blive draget ind i en 26 år gammel drabssag.

02:00  

Deadline Nat
Deadline Nat

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR2
Morgenandagten på DR2

08:30  

Mit hemmelige liv i Mormonkirken
Mit hemmelige liv i Mormonkirken Dansk reportageserie fra 2014 Som teenager meldte Nicklas Hansen sig ind i Mormonkirken, fordi han håbede, Gud kunne helbrede hans homoseksualitet. I dette program åbner han døren til sit hemmelige liv i Mormonkirken og fortæller om sin kamp for at passe ind i et familiedomineret fællesskab. Og omkostningerne ved at springe ud af bevægelsen og skabet. Sendt først gang 02.12.2014

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Den lille prinsesse (18)
Den lille prinsesse (18) Den lille prinsesse beslutter, at hun vil leve i en hule. For hulemennesker må nærmest alting, og de behøver ikke at opføre sig pænt. Men der er nu lidt mørkt i haveskuret om natten.

05:20  

Masha og Bjørnen (9)
Masha og Bjørnen (9) Det' bare børn

05:25  

Rosa fra Rouladegade II (9)
Rosa fra Rouladegade II (9) Julies mormor er god til at bage. Hun bager boller og kager til dem hun godt kan lide - også til ænderne nede ved søen. Nu synes Julie det er på tide, at der er nogen der bager en kage til mormor. Hun beder derfor Rosa om bagehjælp og sammen tager de på hemmelig kagemission, for at udspionere mormor og finde ud af, hvad hun godt kan lide. Uheldigvis kommer mormor hjem midt i det hele og de må være helt stille og liste, hvis de ikke skal blive opdaget. For så ville det jo ikke være en overraskelse.

05:55  

Minisekterne (33)
Minisekterne (33) Fransk animationsserie om insekternes verden.

06:00  

Søpapegøjernes ø II (32)
Søpapegøjernes ø II (32)

06:10  

Luk op Luk i - TRIST
Luk op Luk i - TRIST Hvad har gjort Katrine ked af det? Katrine Bille og Thomas Buttenschøn lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes gode råd bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være ked af det.

06:30  

Ernest & Celestine (24)
Ernest & Celestine (24)

06:45  

Hey Duggee
Hey Duggee

06:55  

Gurli Gris III (15)
Gurli Gris III (15)

07:00  

Gurli Gris III (16)
Gurli Gris III (16)

07:05  

Simon
Simon

07:10  

Superhelten Sprinter Galore
Superhelten Sprinter Galore

07:20  

Heino fikser alt - Fletningen (2)
Heino fikser alt - Fletningen (2) Frisøren Heino rykker ud til Alberte, der skal være fin og vil have en fletning. Heinos resultat bliver dog lidt anderledes end forventet.

07:30  

Didrik Drage (24)
Didrik Drage (24)

07:45  

Motor Mille og uniformerne - Livvagt (8)
Motor Mille og uniformerne - Livvagt (8) Motor Mille besøger i dette afsnit en bodyguard, for at finde ud af, hvordan de kan hjælpe andre. Motor Mille bliver udfordret i de mange færdigheder man skal have som bodyguard, og bliver virkelig sat på prøve, når hun skal finde fire falske bomber, der er blevet gemt og redde en mand fra at blive overfaldet.

08:00  

Tib & Tumtum
Tib & Tumtum

08:15  

Kasper og Sofie II (12)
Kasper og Sofie II (12) Hilde skal samle en flad pakke fra møbelbutikken. Kasper og Sofie lærer at følge instruktionerne og samler en kommode.

08:30  

Sprinter Galore III - Babyalarm (4)
Sprinter Galore III - Babyalarm (4) Kathrine er ved at blive vanvittig af babyalarmen, der hele tiden bipper, så hun ikke kan sove - og hun har virkelig brug for en lur, inden sundhedsplejersken kommer. Heino insisterer på, at han og Sprinter reparerer babyalarmen for hende, men der er noget med lydstyrken, der driller, og som nær får skræmt livet af sundhedsplejersken.

08:55  

TV AVISEN for dyr - Sangfuglen Antonio (4)
TV AVISEN for dyr - Sangfuglen Antonio (4) Dagens vildeste nyhed kommer fra Afrika, hvor den rejsende reporter Ronnie har opdaget et helt nyt slags dyr. Det tror han i hvert fald selv. Stefan tager ud for at møde den verdenskendte sangfugl Antonio fra Argentina, som er i Danmark for at give koncert. Og så er der også tid til en sportsnyhed fra VM for lange slanger, et klip fra dyrenes årlige vittighedsfestival og en vejrudsigt med vejrhanen Verner.

 
DR1

09:05  

Landsbyhospitalet (22)
Landsbyhospitalet (22) En fugtig polterabend er tæt på at ende i en tragedie, da deltagerne bliver indlagt med alvorlige forgiftningssymptomer. Nogen har blandet træsprit i deres drinks, og Ken og Alun sætter deres egen efterforskning i gang for at finde ud af hvem. Samtidig forsøger dr. Ormerod at hjælpe en ældre kvinde, der ikke vil på hospitalet, selv om det kan redde hendes liv.

09:55  

Antikkrejlerne XVI (17)
Antikkrejlerne XVI (17) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

10:40  

Antikkrejlerne XVI (18)
Antikkrejlerne XVI (18) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

11:25  

Skattejægerne
Skattejægerne Marskandiseren Rikke Fog og hendes far, Frede, arrangerer et loppemarked. Her får Frede øje på nogle særlige håndjern, som han er meget interesseret i. Boligstylisten Katrine Martensen-Larsen skruer bissen på, når hun skal forhandle med Mads Holst om et gammelt skrivebord. Og marskandiseren Søren Falk finder et specielt sybord i en stor antikforretning i Roskilde.

11:55  

Bonderøven 2009 (19)
Bonderøven 2009 (19) Frank og Theresa gør klar til at holde jul sammen for første gang. Theresa laver selv julepynten, mens Frank sørger for neg til fuglene og snitter en gave til sønnen. Det er også tid til at gøre status over livet som bonderøv. Men først tager den lille familie til Sønderjylland og henter juletræet hos Franks forældre. Sendt første gang 20.12.09

DR2

09:00  

Hvis vægge kunne tale (6:8)
Hvis vægge kunne tale (6:8) På en skærgårdsø langt uden for Stockholm ligger Rosenhagen, et forblæst sommerhus, som siges at have aner tilbage til 1700-talet. På en af væggene hænger et myteomspundet portræt af en ukendt kvinde. Det er historien om hende, Christopher nu går i gang med at finde. Erika tager fat på at restaurere stedets gamle veranda.

10:00  

Arving ukendt II (2:6)
Arving ukendt II (2:6) Da Waltraud Kristinsson dør i Malmø, er det hendes ønske, at hendes søn Gunnar skal få del i arven. Men det har ikke været muligt at finde ham. Hvorfor har mor og søn mistet kontakten? Kattis Ahlström og Niklas Källner søger svar i Island og Tyskland. Her opdager de, at Waltraud traf et skæbnesvangert valg, som har præget både hendes og sønnens liv.

11:00  

Arving ukendt II (3:6)
Arving ukendt II (3:6) Josef Nový dør og efterlader sig mere end 600.000 svenske kroner. Men hans lillebror Miroslav er forsvundet. Kattis Ahlström og Niklas Källner optrevler en historie om to umage brødre, hvis liv er præget af ishockey og af deres opvækst i det tidligere Tjekkoslovakiet under den mest dramatiske tid i landets historie.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

09:05  

Flaskepost fra Stillehavet (8)
Flaskepost fra Stillehavet (8)

09:20  

Stop! (5)
Stop! (5) Klara er virkelig sulten, men far har lavet sin ulækre oksekødsstuvning. Klara vil hellere have en rigtig god sandwich, men far bevogter køleskabet.

09:27  

Hunden Ib - er forsvundet væk
Hunden Ib - er forsvundet væk

09:30  

Busters verden (1:6)
Busters verden (1:6) Busters far er tryllekunstner men uden arbejde, hans mor tjener pengene, og så har han en lillesøster, Ingeborg, som er stille og sky, måske fordi hun er født med et dårligt ben. I dette første afsnit har Store-Lars igennem længere tid drillet Ingeborg, hvorfor Buster en aften binder en snor til Lars knallert.

09:55  

Mig og mine to hjem - Anemone (4)
Mig og mine to hjem - Anemone (4) Anemone er hos sin mor. I morgen skal hun hjem til far, men hun skal lige nå at købe nye ting til sit penalhus med mor. Men Anemone har svært ved at vælge.

10:00  

Vilde venner III (1)
Vilde venner III (1) Der er altid travlt i Vilde Venners klub, hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Asta-Sophia og Villiam, der har vagten i klubhuset. De skal have klippet får sammen med Thorkild, tage sig af en forkommen stormmåge og sætte to egern tilbage I naturen.

10:25  

Mit kæledyr - en cockerspaniel
Mit kæledyr - en cockerspaniel Sara er 7 år og drømmer om at få en cockerspaniel. I dag får hun besøg af 9-årige Martin, der ved alt om, hvordan man passer sådan en lille fyr. Saras mor og far kigger med og vurderer, om Sara måske er ved at være gammel nok til at få sin store drøm om et kæledyr opfyldt. Vært: Silja Okking

10:35  

Skæg med bogstaver - P
Skæg med bogstaver - P Afsnit P I dag besøger Hr. Skæg den fine restaurant P, hvor han lærer at lave en spændende ret. Han skal også have fat i en paryk i gaveboden hos søde Persille, som bliver drillet af en fræk bogstav-stjælende mus. Hr. Skæg kan også både en dans og en sang med P.

11:00  

Kaj og Andrea og sæbeboblerne
Kaj og Andrea og sæbeboblerne Karla har gjort rent nede hos sig selv - og brugt så meget sæbe, at det hele blev til bobler. Kaj og Andrea er vilde med bobler, og Andrea flyver ud på jagt efter sæbebobler i sin helikopter. Der bliver trængsel i luften, da Kaj tager afsted på Aladdins flyvende tæppe - til tonerne af "SuperKaj".

11:30  

Bamses Billedbog
Bamses Billedbog Det er godt, at Svend Herlig har Dor-Telisabeth ved sin side, så kan det ikke gå helt galt.

DR1

12:25  

Kender Du Typen? 2015 (6)
Kender Du Typen? 2015 (6) Kender Du Typen? besøger i dag en person, der har helt usædvanligt styr på detaljerne i sit hjem. Det hele er holdt i hvide, sorte, brune og grå nuancer, og alle møbler og dekorationer er nøje udvalgt og sirligt placeret, så de fleste boligmagasiner ikke ville kunne gøre det mere stiligt. Kan livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup regne sig frem til, om det er orkideer eller kaktus, der passer ind i sådan et hjem? Vært: Mads Steffensen

13:10  

Hammerslag 2018 (2)
Hammerslag 2018 (2) Hvor meget kan man få for pengene, hvis man tager væk fra de største danske byer? Hammerslag tager i aften på boligrov i det vestjyske efter tre særdeles spændende villaer. Vi starter med at gætte prisen på en gennemistandsat liebhaverejendom i Varde fra slutningen af 1800-tallet. Herefter går turen til Ringkøbing, hvor vi skal se en villa fra 1961 med tagterrasse og kig til fjorden. Vi ender på en af Holstebros bedste beliggenheder, nemlig helt ned til Storå, hvor vores vært står klar med en moderne liebhaverejendom. Vært: Christian Degn

14:00  

Spis og spar III (3:8)
Spis og spar III (3:8) I Malmø bor ægteparret Zainab og Yassir. Parret drømmer om at flytte tilbage til Danmark og starte en familie, men det kræver økonomisk overskud. Parret har medbragt madkulturen fra hver sit hjemland, men uheldigvis bryder ingen af dem særligt meget om hinandens mad. Ifølge Zainab frituresteger Yassir alle grøntsager og krydrer det for meget. Yassir synes ikke Zainabs mad smager af noget. De to har brug for kok, Jesper Vollmer til at finde fælles smag og inspiration til at få nok vitaminer i deres kost. Og selv i et sparsomt budget er der penge at sparre.

14:45  

Manipulator - Nudging (3:6)
Manipulator - Nudging (3:6) Manipulator er programmet, der gør os klogere på, hvordan vi mennesker bliver manipuleret i hverdagen. Vi henter viden fra biologien, sociologien og hjerneforskningen. I dette program vil mentalist Jan Hellesøe lave et eksperiment med nudging i en familie med far, mor og 2 børn, som har nogle uvaner i hverdagen. Men kan Jan ændre familiens vaner og kan han få dem til at tænke ens? Imens mødes livsstilsekspert Anne Glad med adfærdsforsker Pelle Guldborg Hansen i Københavns lufthavn for at afsløre, hvor og hvornår vi bliver nudget når vi skal igennem lufthavnen og ud til et fly.

DR2

12:00  

Din forunderlige hjerne: Hvem bestemmer?
Din forunderlige hjerne: Hvem bestemmer? Hvem styrer det, du gør? Kom med dybt ind i den menneskelige hjerne, når den berømte neuroforsker David Eagleman undersøger, hvordan den styrer vores handlinger og træffer beslutninger uden vi er bevidste om det. Hvem er det, der bestemmer i dit liv? Og hvad er meningen med bevidstheden egentlig?

12:50  

Din forunderlige hjerne: Hvordan træffer du beslutninger?
Din forunderlige hjerne: Hvordan træffer du beslutninger? Hvordan beslutter du noget? Kom med dybt ind i den menneskelige hjerne, når den berømte neuroforsker David Eagleman undersøger, hvordan neuronerne arbejder sammen om at træffe valg. I de fleste tilfælde foregår det ubevidst, men i visse situationer opstår, der en kamp mellem de forskellige neurale netværk. Træffer vi beslutninger ud fra følelser eller intellekt?

13:40  

Ekstreme togrejser III (1:5)
Ekstreme togrejser III (1:5) Den erfarne globetrotter Chris Tarrant elsker at udforske fjerne egne, møde nye mennesker og stifte bekendtskab med nye kulturer, især med tog. Da jernbanen i USA's største stat, Alaska, blev bygget, var staten knap nok beboet. Alligevel blev banen en stor succes, selv om en rejse selv på kanten af vinteren ikke er hel nem.

14:25  

Ekstreme togrejser III (2:5)
Ekstreme togrejser III (2:5) Den erfarne globetrotter Chris Tarrant elsker at udforske fjerne egne, møde nye mennesker og stifte bekendtskab med nye kulturer, især med tog. Chris rejser med tog tværs gennem Argentina til Patagonien. Men denne jernbane, der engang kunne prale af at være en af verdens største og fineste. har set bedre tider!

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

12:00  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu er det blevet semifinaletid i Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally. I dagens løb kører de flotte fyre fra Farfars Drenge imod de seje tøser fra Landsbytosserne. Der bliver kamp til stregen, når de to hold skal ned ad Striben, ud på Specialbanen i et forladt parkeringshus og - ikke mindst - tre gange rundt på Ramasjang Rally Ringen. Hvilket hold er hurtigst og kvalificerer sig til årets finale?

12:30  

Onkel Rejes sørøvershow II (12)
Onkel Rejes sørøvershow II (12) Dr. John har kidnappet Arthurs storebror Morgan for at koge ham om til bodylotion. Onkel Reje og Brille er heldigvis klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer en næsespray, der kan gøre bussemænd til superklister, og en tur til både Spøgelsesbyen og Den hemmelige vulkan. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

12:45  

Kika og Bob (8)
Kika og Bob (8) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

12:55  

Junglebogen (34)
Junglebogen (34)

13:10  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at sælen kan sove under vandet? Ta´ med Lille Nørd på sæljagt og se om det lykkes Anders og Katrine at lære sælerne et par cirkustricks.

13:40  

Sikker & Søn III (4)
Sikker & Søn III (4) Mælk og en hajkøbe. Søn leder efter mælk på en palmestrand, men i stedet finder han en hajkæbe med spidse tænder. Det viser sig, at Sikker ønsker sig kokosmælk, ikke komælk. Hvor skal Søn finde det?

13:50  

Skæg med tal
Skæg med tal Hr. Skæg leger med tal og han har fundet ud af, at han gerne vil være fisker. Han har skaffet det meste udstyr, og han kan ikke huske, hvad det er han mangler. Heldigvis har Regitze åbent i hendes alt-muligt-butik, så hun hjælper ham. Bagefter besøger Hr. Skæg den hemmelig børnerestaurant "3", hvor de laver den lækre frugtdrik "smoothie". Hr. Skæg og børnene tæller løs, og har det altid skægt med tal. www.dr.dk/oline

14:10  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

14:20  

Byttebiksen (8)
Byttebiksen (8) Lotte vil lege gemmeleg og er så god til det, at Rosa ikke kan finde hende igen. Men hun har jo også travlt med at bytte med veninderne Cirkel og Sofia og Haider, der elsker karate, og som Rosa tager hjem til. Imens når Lotte at bytte med drengen Bjørn, så hun kan gemme sig igen, før Rosa kommer tilbage.

14:40  

Dora udforskeren
Dora udforskeren

DR1

15:15  

Kriminalkommissær Foyle (28)
Kriminalkommissær Foyle (28) "Elise". Efterretningschefen Hilda Pierce bliver udsat for et attentatforsøg uden for MI5's hovedkvarter. Under krigen arbejdede Pierce for den hemmelige organisation SOE, der sendte mange agenter ind bag fjendens linjer. Foyle får mistanke om, at drabsforsøget har forbindelse til jagten på en mulig forræder, der mistænkes for at stå bag ni agenters død i Frankrig. Foyle: Michael Kitchen. Sam: Honeysuckle Weeks. Hilda Pierce: Ellie Haddington. Instruktion: Andy Hay.

16:45  

Landsbyhospitalet (24)
Landsbyhospitalet (24) Dr. Ormerod og dr. Weatherill træffer en stor beslutning om deres fremtid sammen. Men der er sprækker i idyllen, for politiet har meldt deres ankomst for at efterforske Ormerods kones død. Samtidig havner Ken på operationsbordet, mens dr. Goodwin lærer Samantha, hvordan man slapper af efter en bevæget dag.

17:35  

Jordemoderen II (6:10)
Jordemoderen II (6:10) I slutningen af 1950'erne har den nyuddannede jordemoder Jenny Lee slået sig ned i Londons fattige East End-bydel. Med tilknytning til et nonnekloster er den unge kvinde blevet en del af en gruppe jordemødre, der hjælper bydelens gravide kvinder. Jenny chokeres over de usle forhold i bydelen, men snart kommer hun til at holde af kvarterets farverige beboere.

DR2

15:10  

Nick Cave - 20.000 dage på jorden
Nick Cave - 20.000 dage på jorden Portræt af myten, manden og musikeren Nick Cave på det, der angiveligt er hans dag nummer 20.000 på Jorden. Men myten vokser undervejs. Australske Nick Cave vågner i hjemmet i Brighton i Sydengland og møder i løbet af dagen både sin psykiater, skuespilleren Ray Winstone og musikerne Kylie Minogue og Blixa Bargeld, skriver nye sange, indspiller med et børnekor i Frankrig og slutter med en koncert i operahuset i Sydney.

16:40  

Magten over tronen - Dynastiernes blodige intriger (4:4)
Magten over tronen - Dynastiernes blodige intriger (4:4) Tidligt i renæssancen var Karl 5. af Habsburg ved at blive Europas mest magtfulde mand. Han var arving til den spanske trone og havde planer om at erobre det Tysk-Romerske Rige. Men hans iver efter et universelt monarki skabte konflikt med Frans 1. af Frankrig. En strid, der bragte krige, forræderi og børnegidsler med sig. Hør, hvordan tørsten efter magt blandt datidens fyrster ændrede Europas grænser, når de episke historier rekonstrueres her.

17:25  

Slaveruternes voldelige spor (1:4)
Slaveruternes voldelige spor (1:4) Slaveri har altid fundet sted. Det har formet vores verden og trækker voldelige spor gennem historien. Fra det syvende århundrede opererer et massivt slavehandelsnetværk mellem Afrika og Mellemøsten. Ofrene er fra det sydlige Sahara og fragtes med karavaner til den arabisk-islamiske verden. Den længstvarende og mest omfangsrige deportation af afrikanere i historien. Hvordan blev Afrika centrum for slavehandel?

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

15:05  

Gurli Gris VII (8)
Gurli Gris VII (8)

15:10  

Gurli Gris VII (9)
Gurli Gris VII (9)

15:15  

Simon
Simon

15:20  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:40  

Vidundervovsen Vaffel (5)
Vidundervovsen Vaffel (5) Vaffel vokser

15:55  

Eventyrdetektiven Sandra
Eventyrdetektiven Sandra

16:10  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Den omvendte verden

16:20  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Genstart Dave

16:35  

Paw Patrol (4)
Paw Patrol (4) Vovse boogie + Vovser i tågen

17:00  

TV AVISEN for dyr - På sporet af svindlerkaninen (5)
TV AVISEN for dyr - På sporet af svindlerkaninen (5) Dagens vilde nyhed kommer fra Sydpolen, hvor pingvinen Randi vil prøve at blive den første flyvende pingvin. Svindlerkaninen Claude har været på spil igen, så nu er både reporteren Stefan og politihunden King på sagen. Spørgsmålet er om de finder Claude eller om det lykkes ham at stikke af igen? Der er også tid til en historie om den nyeste fiske-mode, et klip fra konkurrencen Dans Med Vildt og selvfølgelig en vejrudsigt med vejrhanen Verner.

17:10  

Hemmelige dyr: Fiskehovedet i søen (5)
Hemmelige dyr: Fiskehovedet i søen (5) Elliot på 9 år har fundet noget i søen, lige der hvor han bor. Et fiskehoved. Nogen eller noget har spist hele fiskens krop. Derfor har han bedt Isabel om at komme til København for at finde ud af, hvad det mon kan være for et hemmeligt dyr, der har hapset fisken.

17:20  

Bobbel og Gælles Mission - Havdyrenes sidste håb (5:6)
Bobbel og Gælles Mission - Havdyrenes sidste håb (5:6) En politiblæksprutte forsinker Bobbel og Gælle, der er på vej tilbage med havlægen for at redde Skjoldborg. Det går op for dem, at menneskebørnene er havdyrenes sidste håb.

17:30  

Sovedyr på eventyr II (5) - Kaninsoldaten og Prinsesse Sangs
Sovedyr på eventyr II (5) - Kaninsoldaten og Prinsesse Sangs Rosa besøger Isa og de finder sammen på et eventyr om Isas sovedyr Stampe. Han er en kanin med soldateruniform og en flot tromme. I eventyret bliver han til en livvagt på slottet i landet Stilleland. Her har Kong Søvnløs bestemt, at alle skal være helt stille, fordi han ikke har kunne sove i 100 år. Men Stampe er så glad for at tromme, at han ikke kan lade være. Hans trommespil tilkalder Prinsesse Sangskat og sammen spiller og synger de, selvom de ikke må. Spørgsmålet er, hvad kong Søvnløs siger til musikken, og om han nogen sinde falder i søvn?

17:50  

Alma flytter på landet (5)
Alma flytter på landet (5) Ved Almas nye hus kan man gå til springgymnastik. Det er sjovt, men træneren er ret skrap.

DR1

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

18:55  

Vores Vejr
Vores Vejr

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

Kender Du Typen? - med dyt og dyppelse
Kender Du Typen? - med dyt og dyppelse Et underbid på 2,5 cm, Disney-brætspil og gamle ungdomsfotos. Livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup stifter bekendtskab med lidt af hvert i forsøget på at regne ud, hvilken kendt dansker der bor med hund og kæreste i Københavns Sydhavn. Vært: Mads Steffensen

20:30  

Drengekoret - 12 år og i verdensklasse (5:6)
Drengekoret - 12 år og i verdensklasse (5:6) På den tre uger lange Kinaturné skal drengene være professionelle. De skal både klare stort pres, underligt mad, jetlag, daglige koncerter og masser af uforglemmelige indtryk. Vito og hans mor laver strategier for, hvordan man klarer tre uger uden sine forældre, når man skal overkomme en slem hjemve.

DR2

18:20  

Det døde Hav - Jordens salt
Det døde Hav - Jordens salt Den amerikanske tv-journalist Bill Weir besøger mennesker, steder og kulturer, der af forskellige årsager står ved en korsvej. Det Døde Hav, saltsøen mellem Israel, Jordan og den palæstinensiske Vestbred, er ved at tørre ud. Alle i de omkringliggende lande, der får vand fra søen via Jordanfloden, er enige om, at det er katastrofe, som skal løses i fællesskab. Men så holder enigheden også op...

19:00  

Jordens hellige vidundere (3:3)
Jordens hellige vidundere (3:3) Mange af verdens mest kendte vartegn er inspireret af tro. De har stor spirituel betydning og tiltrækker millioner af tilbedere hvert år. Udforsk, hvad folk gør i troens navn, når vi besøger nogle af Jordens mest hellige steder. Denne gang går turen til Lalish-templet i Irak, hvor en ung Yazedi-kvinde søger frelse, efter hun er blevet traumatiseret af den nylige brutale konflikt.

20:00  

Mobbeofret der blev morder
Mobbeofret der blev morder Abel Cedeno tog en kniv med i skole - og få timer efter dræber han en klassekammerat og sårer en anden. Abel hævder, at drabet skete i selvforsvar, fordi han i årevis er blevet udsat for homofob mobning og chikanerier. Her følger vi Abel og ofrets familie - og advokater på begge sider redegør for, hvordan sagens udfald bør være. Er Abel en morder - eller et offer?

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

18:00  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman

18:15  

Kasper og Sofie (4)
Kasper og Sofie (4) Lærer at danse

18:30  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven

18:40  

Pyjamasheltene (35)
Pyjamasheltene (35)

18:53  

Leon
Leon

18:56  

Leon
Leon

19:00  

Wild Kratts (3)
Wild Kratts (3)

19:20  

Svampebob Firkant VII (8)
Svampebob Firkant VII (8)

19:45  

Vi' bare bjørne III (34)
Vi' bare bjørne III (34)

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:25  

Horisont
Horisont

21:55  

Wallander: Cellisten
Wallander: Cellisten En russisk cellist bliver udsat for et bombeattentat efter at have optrådt i Ystad. Kvinden viser sig at være kronvidne i en drabssag mod et medlem af den russiske mafia. Pludselig befinder Wallander og hans kolleger sig midt i en krig mod en magtfuld modstander med skånselsløse metoder. Men Wallander aner, at motivet denne gang ikke handler om penge, men stikker meget dybere. Kurt Wallander: Krister Henriksson. Katarina Ahlsell: Lena Endre. Karin: Stina Ekblad. Instruktion: Stephan Apelgren.

23:25  

Jordemoderen II (6:10)
Jordemoderen II (6:10) I slutningen af 1950'erne har den nyuddannede jordemoder Jenny Lee slået sig ned i Londons fattige East End-bydel. Med tilknytning til et nonnekloster er den unge kvinde blevet en del af en gruppe jordemødre, der hjælper bydelens gravide kvinder. Jenny chokeres over de usle forhold i bydelen, men snart kommer hun til at holde af kvarterets farverige beboere.

DR2

21:00  

Dokumania: Jagten på en morder - En dagbog fra graven
Dokumania: Jagten på en morder - En dagbog fra graven Da 69-årige Peter Farquhar dør i 2015, er ingen mistænkelige. Det er først da hans nabo, en ældre kvinde ved navn Ann Moore-Martin, dør 18 måneder senere, at politiet genåbner den oprindelige sag. Med hjælp fra Farquhars dagbøger, hvis skræmmende og detaljerede beskrivelser får det til at risle koldt ned ad ryggen, kan de endelig afslører en morder.

22:30  

Deadline
Deadline

23:00  

Forbrydelse og straf (5:6) - Farlige fanger
Forbrydelse og straf (5:6) - Farlige fanger Retsvæsenet i Storbritannien er i krise. Men hvorfor? Gennem seks afsnit undersøger vi årsagerne og sætter politiets arbejde, domstolene og kriminalforsorgen under lup. Denne gang udforsker vi rehabilitering af farlige kriminelle og udfordringerne ved risikovurdering. Et forkert valg kan have grufulde konsekvenser. Hvem kan sendes ud i samfundet igen, og hvem skal tilbage bag tremmer?

23:50  

Cornflakes med lort og død ved kølle - humoren der formede
Cornflakes med lort og død ved kølle - humoren der formede Banjos Likørstue laver grænseoverskridende telefonfis på Træfpunktet, mens Gramsespektrum ved et tilfælde opfinder en figur, der kun kan sige Aggemam. I Mandrilaftalen er der besøg af en mand, der kan holde ting med hagen, og Mikael Bertelsen konstaterer, at det hele mest af alt minder om en fritidsklub.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:20  

Til undsætning (21:48)
Til undsætning (21:48) De sætter livet på spil for at redde andre. De ansatte i den australske redningstjeneste Rescue Special Ops er nemlig eksperter i redningsmissioner af enhver art - til lands, til vands og i luften.

01:05  

Til undsætning (22:48)
Til undsætning (22:48) De sætter livet på spil for at redde andre. De ansatte i den australske redningstjeneste Rescue Special Ops er nemlig eksperter i redningsmissioner af enhver art - til lands, til vands og i luften.

01:50  

Taggart: Mellem liv og død
Taggart: Mellem liv og død En fredelig fisketur udvikler sig dramatisk, da Matt Burke skydes ned af en ukendt gerningsmand. Samme dag bliver en politimand fra bedrageriafdelingen likvideret. I begges hjem finder efterforskningsholdet et stort pengebeløb i kontanter, og mens Burke kæmper for sit liv på hospitalet, må hans kolleger spørge sig selv, om deres chef har modtaget bestikkelse. Jackie Reid: Blythe Duff. Robbie Ross: John Michie. Matt Burke: Alex Norton. Instruktion: Ian Madden.

03:00  

Bonderøven 2009 (19)
Bonderøven 2009 (19) Frank og Theresa gør klar til at holde jul sammen for første gang. Theresa laver selv julepynten, mens Frank sørger for neg til fuglene og snitter en gave til sønnen. Det er også tid til at gøre status over livet som bonderøv. Men først tager den lille familie til Sønderjylland og henter juletræet hos Franks forældre. Sendt første gang 20.12.09

03:30  

Kender Du Typen? 2015 (6)
Kender Du Typen? 2015 (6) Kender Du Typen? besøger i dag en person, der har helt usædvanligt styr på detaljerne i sit hjem. Det hele er holdt i hvide, sorte, brune og grå nuancer, og alle møbler og dekorationer er nøje udvalgt og sirligt placeret, så de fleste boligmagasiner ikke ville kunne gøre det mere stiligt. Kan livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup regne sig frem til, om det er orkideer eller kaktus, der passer ind i sådan et hjem? Vært: Mads Steffensen

DR2

00:20  

Set fra cockpittet - piloter på prøve (2:3)
Set fra cockpittet - piloter på prøve (2:3) I 2017 begyndte Storbritanniens største flyselskab EasyJet at hyre hundreder af nye pilotelever. Men hvad skal der egentlig til for at blive pilot? Kom med ind i cockpittet, når piloteleverne sætter sig bag styrepinden. Den kun 20-årige Ryan Clyde skal lande i Paris for første gang, mens 26-årige Sophie Truran skal øve sig på at genvinde et katastrofalt tab af kontrol med flyet - i luften. Og hvordan undgår piloterne at kollidere med fugle?

01:10  

På mission i underverdenen (3:6) - Den albanske mafias tradi
På mission i underverdenen (3:6) - Den albanske mafias tradi Den albanske mafia er kendt for at være ekstremt voldelig og uden nåde. Den består af familie-klaner, der handler med våben, narkotika og kvinder og opererer i hele verden. Krigskorrespondenten David Beriain flytter til Albanien for at få indblik i den magtfulde organisation. Her oplever han et klan-samfund, der baserer sig på forfædrenes kanun-kodeks, hvor hævn er obligatorisk.

02:05  

Deadline Nat
Deadline Nat

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, HEDENSTED.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0129175921